رزومه کاری و تحصیلی
اقدام برای گرفتن پذیرش در هر رشته یا موقعیت شغلی نیازمند داشتن سوابق کاری و تحصیلی مرتبط است. معمولا یکی از مدارکی که برای پذیرش می خواهند، رزومه یا CV می باشد. برای نوشتن یک رزومه خوب، شما می توانید در ابتدا سرچ کنید و چند تمپلیت و فرمت مختلف را بررسی کنید. اگر برای یه موقعیت تحصیلی اقدام می کنید رزومه خود را با تمرکز بر روی جنبه های علمی و تحصیلی خود تنظیم کنید و اگر برای موقعیت کاری اپلای می کنید، تمرکز رزومه را بر روی جنبه های تخصصی و فنی خود بگذارید. در مجموع به یاد داشته باشید که یک رزومه کاری و دانشگاهی باید شامل موارد زیر باشد.
- تحصیلات با ذکر جزییاتی شامل سال شروع و پایان، دانشگاه محل تحصیل، رشته تحصیلی
- تجربیات کاری و ذکر جزییات
- زبان های خارجی که به آن تسلط دارید. سطح تسلط به همراه مدارکی که در این زمینه دارید
- مهارت های کامپیوتری و نرم افزاری مرتبط. مثلا اگر برای رشته علوم کامپیوتر اقدام می کنید، زبان های برنامه نویسی ای را که تسلط دارید با جزییات ذکر کنید
- معرف یا کسانی که می توانند به شما ریکامندیشن یا نامه معرفی بدهند. سعی کنید کسانی را به عنوان معرف در رزومه بنویسید که از قبل با آن ها صحبت کردید و رابطه خوبی دارید و شما را به خوبی می شناسند و در صورتی که دانشگاه یا کارفرمای مورد نظر شما با آن ها تماس گرفت، وقت بگذارند و به درستی و دقت پاسخ آن ها را بدهند. ضمنا کسانی را به عنوان معرف انتخاب کنید که در آن رشته یا زمینه کاری تا حد امکان معروف بوده و در اینترنت و لینکداین قابل سرچ باشند.