پذیرش دکتری تخصصی در نروژ

موقعیت دکترا در نروژ، مانند یک کار تمام وقت بوده و از ابتدا شما استخدام دانشگاه و گروه مربوطه می شوید و حقوق کافی جهت پوشش هزینه های زندگی دریافت می کنید.

پذیرش دکتری تخصصی در نروژ
پذیرش در مقطع دکتری با گروه اپلای نروژ

موقعیت دکترا در نروژ، مانند یک کار تمام وقت بوده و از ابتدا شما استخدام دانشگاه و گروه مربوطه می شوید و حقوق کافی جهت پوشش هزینه های زندگی دریافت می کنید. تمامی این جزییات در موقعیت تبلیغ شده نوشته شده است. میزان حقوق دریافتی کم و بیش در اکثر دانشگاه های نروژ یکسان است و تفاوت خیلی کمی دارد که این تفاوت ناشی از منبع پروژه ای و دانشگاهی آن موقعیت است که البته تاثیر زیادی در درآمد و گذران زندگی شما نخواهد داشت. دانشجوی دکتری در نروژ به عنوان کارگر ماهر یا skilled worker شناخته می شود و بعد از پایان دوران دکتری که حداقل سه سال طول می کشد، می تواند برای دریافت اقامت دایم اقدام کند.

روند اقدام برای پذیرش در مقطع دکتری در دانشگاه های کشور نروژ مشابه سایر دانشگاه های کشورهای اروپایی دیگر است. باید ابتدا پوزیشن یا موقعیت مناسب دکتری که مرتبط با زمینه علمی و فعالیت پژوهشی قبلی شماست، در یکی از دانشگاه ها و یا مراکز تحقیقاتی بیابید و سپس نیازمندی های لازم برای گرفتن پذیرش در آن موقعیت را برآورده کنید. اگر شما فقط مدرک کارشناسی از رشته تحصیلی خود دارید، نمی توانید در نروژ مستقیم وارد مقطع دکتری شوید، هرچند که در بعضی از کشورهای دیگر مثل آمریکا، این امکان وجود دارد. در این حالت شما می توانید تقاضای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در یکی از دانشگاه های نروژ داشته باشید و بعد از آن به دنبال یافتن موقعیت دکتری باشید. برای مطالعه بیشتر راجع به گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در نروژ به این صفحه مراجعه کنید.

برای یافتن موقعیت دکتری متناسب تخصص خود در دانشگاه های نروژ می توانید به لینک های دانشگاه های برتر نروژ که در زیر گذاشته شده است و به صورت مداوم آپدیت می شود سر بزنید

دانشگاه اسلو

دانشگاه علم و صنعت نروژ

دانشگاه برگن

دانشگاه آگدر

برخی از شرایط حداقلی که برای اکثر موقعیت های دکترا در دانشگاه های دنیا و نروژ نیاز است تا برآورده شود، به قرار زیر است

· حداقل نمره زبان تافل یا آیلتس که بسته به دانشگاه، دانشکده و رشته مورد نظر متفاوت باشد. حداقل نمره تافل اینترنتی معمولا 80 و آیلتس 6 و نیم می باشد که البته شما نباید به این حداقل اکتفا کنید؛ چرا که در رقابت با سایر متقاضیان ممکن است کنار بروید. در رقابت با سایر کسانی که برای همان موقعیت دکتری اقدام می کنند، اگر نمره زبان بالاتری داشته باشید، قطعا شانس بسیار بیشتری نیز برای پذیرش خواهید داشت.

آمادگی برای جلسه مصاحبه تخصصی دکتری در نروژ با گروه اپلای نروژ

· معمولا باید سابقه تحقیقاتی و مطالعاتی خوبی در زمینه رشته مورد نظر داشته باشید تا استاد مربوطه شما را به عنوان گزینه جدی برای آن موقعیت در نظر بگیرد. سابقه علمی و پژوهشی معمولا با مقالات تحقیقاتی و خروجی های پایان نامه کارشناسی ارشد سنجیده می شود. اگر رکوردهای خوبی در استخراج مقاله از کارهای قبلی تحقیقاتی خود داشته باشید، می توانید با درج در رزومه تحصیلی خود، در اقدام برای موقعیت دکتری مورد نظر بدرخشید.

· لازم است برای پوزیشن دکترایی که در حال اقدام هستید، یک انگیزه نامه خوب نیز بنویسید. باید دقت داشته باشید که در این مرحله اصلا به فکر کپی کردن از انگیزه نامه های دیگران یا مطالب قبلی خود نباشید. بهتر است که موقعیت دکترای تبلیغ شده را به دقت بخوانید و محتوای آن را درک کنید و در انگیزه نامه به درستی اثبات کنید که شما بهترین مورد برای گرفتن این موقعیت دکتری هستید.

· علاوه بر داشتن مدرک زبان انگلیسی، شما باید بتوانید ارایه خوبی نیز به انگلیسی داشته باشید تا در جلسات مصاحبه خود را به بهترین شکل به تیم مصاحبه کنند نشان دهید. معمولا درجلسات مصاحبه علاوه بر داشتن تسلط بر حوزه کاری مورد نظر، شما باید بتوانید حداقل های مورد نیاز آن زمینه تحصیلی را نیز بشناسید تا در صورت پرسش های فنی لازم، بتوانید جواب های درخور داده و خود را به بهترین شکل نشان دهید.

· اگر موقعیت دکتری تبلیغ شده نیازمند دانش راجع به موضوع یا نرم افزاری خاص است، حتما تلاش کنید تا آن موضوع را تا قبل از جلسه مصاحبه به خوبی بشناسید و در چند روزی که فرصت هست، نرم افزار مربوطه را یاد بگیرید. در جلسه مصاحبه، این موارد می تواند کمک خوبی به شما کند تا تسلط لازم را داشته باشید و به عبارتی رشته امور از دست شما در نرود و آمادگی بهتری در پاسخ گویی داشته باشید.

تقاضا برای پذیرش مقطع دکتری در نروژ با گروه اپلای نروژ

نکته ای که باید دقت کنید این است که پشتکار در ارسال ایمیل و اقدام برای پذیرش در موقعیت های مختلف خیلی مهم بوده و باید در این مسیر خستگی ناپذیر عمل کنید؛ به این معنا که تا جای ممکن موقعیت های مرتبط با تخصص خود را جستجو کنید و با حوصله و وقت کافی شروع به تماس با استاد و ارسال مدارک لازم و اقدام برای پذیرش کنید. اگر وقت کافی ندارید، تعداد موقعیت هایی که اقدام می کنید را کمتر کنید ولی کیفیت اقدام را افزایش دهید؛ به این معنا که با حوصله مطالب را بخوانید و از ارسال ایمیل های بی مورد به استاد مورد نظر و پرسیدن سوالات بعضا بی ربط، شانس خود را پایین نیاورید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتر در این زمینه داشتید، حتما با واحد مشاوره ما تماس بگیرید.